PROFESSIONELE COACHING

coaching-langDe coachcaravan is een beleving. Professionele coaching is een vakgebied. Om te beginnen met de beleving: Je loopt door het gras naar de plek waar we in gesprek gaan. Verscholen tussen oude en nieuwe bosschages, midden in het park Lingezegen, ligt het landgoed Doornik op loop- en fietsafstand van het centrum van Nijmegen. De unieke omgeving helpt je als vanzelf meer te ontspannen.

In individuele gesprekken werken we aan het bereiken van je persoonlijke doelen. Hoe haal je meer plezier uit je werk? Wat maakt dat je stress ervaart en hoe leer je daarmee om te gaan? Wat zijn je talenten en hoe zet je deze beter in? In gemiddeld vijf tot tien gesprekken heb je concreet resultaat behaald. 

De omgeving van de coachcaravan is wezenlijk anders, de inhoudelijke kwaliteit is natuurlijk hetzelfde. Susanne heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van coaching en talentontwikkeling. Zij werkt op basis van wetenschappelijk bewezen, effectieve methoden. Ze is academisch geschoold en gecertificeerd ZKMconsultant® en aangesloten bij de ZKM-vereniging (ZKM).  

We hebben ons coachingsaanbod onderverdeeld in:

Je kunt natuurlijk ook eenmalig voor een goed gesprek naar landgoed Doornik komen: time-out.

Coaching is maatwerk. Naast de concrete coachingstrajecten die als voorbeeld op deze site zijn vermeld, zijn alternatieven in andere vormen denkbaar. Neem gerust contact op. 

Bij coaching is het belangrijk dat het klikt en dat de werkwijze je aanspreekt. Onze intakegesprekken zijn daarom vrijblijvend. Als je na het intakegesprek besluit door te gaan, geldt het reguliere tarief per uur (zakelijk: 150 ex BTW /particulier: 90 ex BTW).