OVER ONS

Susanne Holtackers

Susanne Holtackers is initiatiefnemer van de coachcaravan. Sinds 2007 is Susanne beroepsmatig actief als coach en gecertificeerd als ZKMconsultant®. Je kunt bij haar terecht als je op zoek bent naar andere loopbaanmogelijkheden of je talenten beter wilt benutten. 

Susanne is open en spontaan, ontwapenend en levendig. Haar natuurlijke talent is ontrafelen: zonder vooroordelen en met een open blik mensen hun eigen talenten, gewoontes en persoonlijke vaardigheden laten ontdekken. Haar aanpak kenmerkt zich door via verbreding (focus aanvankelijk veel breder dan de vraag) en verdieping (onderzoekende manier van werken) mensen concreet in beweging te brengen.

Haar werkwijze is geïnspireerd op de ZelfKonfrontatieMethode (ZKM). Ze is lid van de beroepsvereniging (ZKM-vereniging). Ze neemt actief deel aan intervisie, volgt met grote regelmaat bijscholing en regelt trouw haar supervisie bij wetenschappelijk opgeleide en zeer ervaren coaches. Voor haar loopbaan als coach heeft ze bestuurskunde afgerond aan de Universiteit Twente en later ook de Nederlandse Politie Academie. Waarna ze jaren als leidinggevende bij de politie heeft gewerkt. 

Susanne woont samen met haar vriend en hun zoon in het centrum van Nijmegen. Buiten haar werk houdt ze van bootcampen, hardlopen, lezen en activiteiten met vrienden. 

 

 

Susanne Holtackers