FILOSOFIE EN ERVARING

Filosofie

Een goed gesprek in een natuurlijke buitenomgeving inspireert anders dan in een kantoor met vier muren. Om je optimaal te helpen los te komen uit de alledaagse normaliteit en het beste van het beste uit jou naar boven te halen, is Susanne Holtackers gestart met de coachcaravan.
Met veel dank aan de gastvrijheid van Jeen Cnossen en Monique Moors, is de coachcaravan neergestreken op landgoed Doornik. Een historische en verrassende buitenlocatie, midden in het park Lingezegen. Zodra je het landgoed oploopt, de ruimte ervaart en de geur van het gras ruikt, ben je al een beetje op weg naar een ander perspectief.

Kennis en ervaring

Mensenlevens ontvouwen zich op verschillende manieren. Ieder mens heeft unieke talenten, maakt deel uit van een veranderende omgeving en ontwikkelt zich anders. Op vaak onverwachte momenten kun je worstelen met vragen als:

  • Hoe blijf ik mentaal in evenwicht in deze turbulente tijd?
  • Hoe ontwikkel ik mijn persoonlijke kracht in onzekere situaties?
  • Wat zijn mijn echte talenten en hoe zet ik die optimaal in?

Dit soort persoonlijke vragen is wat de coaches van de coachcaravan motiveert en enthousiasmeert. Dit soort persoonlijke vragen is wat de coaches van de coachcaravan motiveert en enthousiasmeert. De coaches zijn ervaren en breed geschoold. Ze passen een combinatie van verschillende methoden en technieken toe, altijd vanuit een narratieve benadering. Jouw verhaal staat centraal. Deze benadering stimuleert je vaak opvallend snel tot het zien van patronen, het ontwikkelen van een andere kijk op je probleem en het ontdekken van nieuwe perspectieven. 

De rust en ontspanning van de wijngaard, jouw eigen wijsheid en het vertrouwen en de prikkelende vragen van de coach creëren samen een uniek traject.

Geslaagd

Een uur, een dagdeel, een dag in de coachcaravan is geslaagd als je tot rust bent gekomen en nieuwe oplossingsrichtingen of een ander perspectief in beeld hebt gekregen.